In ontwikkeling: Appviseurs

Appviseurs biedt u elk moment van de dag inzage in uw gegevens. Snel en eenvoudig.

- Direct een schade melden ons melden
- Inzage in uw actuele verzekeringsgegevens
- Eenvoudig en veilig inloggen via uw vingerafdruk
- Chatmogelijkheid
- Voldoet aan de AVG Wetgeving

Inloggen
U ontvangt van uw ons een e-mail met daarin uw inloggegevens. U kunt er vervolgens voor kiezen om in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord of via uw vingerafdruk.

Toestemming geven (AVG)
De eerste keer dat u inlogt krijgt u een melding waarbij u toestemming geeft aan Van Wieren Adviseurs om uw gegevens te mogen gebruiken voor verwerking. Dit in verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 van kracht is.

Dashboard
Via de verschillende tegels in het dashboard kunt u uw gegevens inzien. Ook kunt u via de app een vraag stellen over bijvoorbeeld uw polis of hypotheek. 

Schade melden
U kunt Appviseurs gebruiken om deze schade te melden. Via de knop ‘Schade melden’ komt u in een keuzemenu terecht. Hier kunt u selecteren om welke categorie het gaat, bijvoorbeeld motorrijtuigen bij schade aan uw auto. U selecteert vervolgens de gewenste polis en het schadetype. Vervolgens dient u de schade te omschrijven en voegt u foto’s toe. U kunt direct foto’s maken vanuit de app of foto’s selecteren vanuit uw foto- of videogalerij. 

Informatie
Onder het informatietabblad kunt u de contactgegevens van ons kantoor terugvinden. De wegenkaart met daarin de locatie van ons kantoor is te openen via Google Maps en Apple Maps. Vanuit dit tabblad kunt u tevens chatten, dit is tevens mogelijk via het tabblad ‘Gesprekken’

Meer informatie vind u op: https://www.appviseurs.nl/

Downloaden
Android
Apple IOS

 

Een greep uit de verzekeringsmaatschappijen waar wij zaken mee doen.