FinanciŽle planning

Inzicht in uw financiŽle situatie
Met financiŽle planning richt u uw geld- en verzekeringszaken zů in dat risicoís uitsluit en geld overhoudt om uw dromen te realiseren.

 

De eerste stap
Allereerst krijgt u met een persoonlijk financieel plan inzicht in uw gehele financiŽle situatie. U ziet waar zich gaten bevinden en wat de juiste tactiek is om uw risicoís uit te sluiten. Want risicoís zijn er voldoende. Arbeidsongeschiktheid. Werkeloosheid. Wat gebeurt er precies als uw kinderen het ouderlijk huis verlaten? Wat is er geregeld voor uw pensioen? Door financiŽle planning kťnt u uw risicoís en weet u exact hoe u zich hier tegen indekt. Met de juiste voorzieningen is uw gezin optimaal verzekerd en altijd voorzien van voldoende inkomen.

Nu en later
Voldoende inkomen, zodat u ook de financiŽle ruimte heeft voor al uw hobbyís en liefhebberijen. En voor wensen die u heeft voor de toekomst. Een heerlijke wereldreis. Eerder stoppen met werken. De studie van uw kinderen. Hoe gaat u dit alles financieren? Laat door onze adviseurs een persoonlijk financieel plan opstellen en u vindt meteen een stuk financiŽle zekerheid. In een financieel plan worden al uw geld- en verzekeringszaken opgenomen en haarfijn afgestemd op al uw wensen. Dan merkt u dat u geld kunt overhouden, voor nu en voor later.

Maatwerk
Een financieel plan geen standaardproduct. Uw plan is een plan op maat. Samen met u kijken we naar uw financiŽle situatie, naar uw lopende voorzieningen, risicoís en naar uw wensen. Wilt u een financieel onbezorgde toekomst tegemoet gaan? Maak dan vandaag nog een afspraak met de adviseur van Van Wieren!

Een greep uit de verzekeringsmaatschappijen waar wij zaken mee doen.