Een buurtzame bank is een vertrouwd gezicht in de buurt. Al 100 jaar.

12-10-2021

Wij vinden het fijn dat u voor uw financiële zaken voor ons gekozen heeft. Weet u dat u ook bij ons terecht kunt voor uw bankzaken? Want wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Al ruim 100 jaar de buurtzame bank 


RegioBank is al ruim 100 jaar de buurtzame bank. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in zo’n 500 buurten. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Daar zijn wij er één van. En wij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank kunnen we daar een rol in spelen. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt. Dat noemen we buurtzaam bankieren.

Een 9,7 voor RegioBank

Volgens een recent onderzoek van de Consumentenbond zijn klanten van RegioBank het meest tevreden over hun bank. RegioBank krijgt in 2021 maar liefst een 9,7. Ook voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalt RegioBank de hoogste cijfers van alle banken. Dat is trouwens niet voor het eerst: in 2020, 2019. 2018 en 2017 kreeg RegioBank ook al de hoogste waardering. Bron: Bankenmonitor Consumentenbond.

Met uw betaalrekening overstappen naar RegioBank

• Met de Overstapservice zorgen wij dat u gemakkelijk overstapt.

• Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij.

• Handig bij uw nieuwe betaalpas: u kunt zelf uw nieuwe pincode kiezen.

Samen regelen we uw betaalrekening bij RegioBank.

U bent van harte welkom

Wilt u ook buurtzaam bankieren? Dan bent u van harte welkom bij ons! Bel of mail ons voor een afspraak. Graag tot snel.

info@vanwieren.net - 0512-331019

Link: RegioBank te Drogeham