Advies op maat

Gratis adviesgesprek
Door uzelf en eventueel uw gezin goed te verzekeren kunt u zich een hoop "financiële" ellende besparen. Een inbraak of een brand in uw woning, een verkeersongeval, of wat te denken van een schade die door u toedoen aan een ander is toegebracht. En indien u rechtshulp nodig heeft, wat zijn dan hiervan de kosten?

Kortom het is wellicht verstandig eens even stil te staan bij de financiële risico’s die u in het dagelijks leven kunt tegenkomen. Tegen welke van deze risico’s u zich wilt verzekeren bepaalt u natuurlijk zelf.

Voor deskundig en onafhankelijk advies bent u bij Van Wieren Adviseurs aan het juiste adres!

Wij zijn een organisatie die voornamelijk bemiddeld in particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij zijn op zoek naar klanten waarmee een totaal relatie kan worden opgebouwd. Zo kunt u bij ons vrijblijvend uw verzekeringspakket laten nakijken en laten beoordelen door één van onze medewerkers. Het liefst adviseren wij u, voor wat betreft uw verzekeringspakket, aan de hand van een gedegen risico analyse. Er bestaan veel verzekeringen, het is niet gezegd dat u goed verzekerd bent als u al deze verzekeringen heeft. Het is verstandig aan de hand van een analyse van de risico's die u loopt te bepalen welke verzekeringen wel en welke niet bij u passen. Zo heeft u geen overdaad aan polissen maar komt u ook niet tekort in geval u aanspraak op een verzekering moet doen.

Indien u geïnteresseerd bent in een analyse van uw verzekeringspakket kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een greep uit de verzekeringsmaatschappijen waar wij zaken mee doen.