Ons team

Mijn naam is Evert van Wieren. Geboren in Surhuisterveen, opgegroeid in Drachtstercompagnie en woonachtig in Augustinusga. Kortom ons werkgebied, Noardeast Fryslân. In 1993 ben ik in Augustinusga gestart met ons assurantiekantoor. Inmiddels is dit in Drogeham, uitgegroeid tot een fullservice financieel advieskantoor. Samen met mijn compagnon Jelly Veenstra, geef ik leiding aan dit kantoor. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd en beschikken over de vereiste papieren om te mogen adviseren. Samen streven wij ernaar om persoonlijk betrokken te zijn en een stabiel, onafhankelijk bedrijf neer te zetten.

• Trotse eigenaar • Adviseur RegioBank • Erkend hypotheek adviseur • Gastvrouw

Sinds 2003 ben ik, Auke Meinema, begonnen bij Van Wieren Adviseurs als vakantie hulp. In de jaren erna ben ik doorgegroeid in de functie adviseur schadeverzekeringen particulier & zakelijk. U kunt bij mij terecht voor verzekeringstechnische zaken, daarnaast behartig ik de schades welke onze relaties zijn overkomen. Op de achtergrond ben ik verantwoordelijk voor de ICT gerelateerde zaken zodat o.a. uw gegevens veilig en conform wettelijke eisen worden verwerkt.

Mijn naam is Claudia Alma. Sinds 1991 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche, vanaf 2008 werk ik met veel plezier bij Van Wieren Adviseurs. Samen met ons team sta ik u bij met al uw verzekeringsvragen en problemen waar u tegenaan loopt. U kunt bij mij terecht voor particuliere en zakelijke schadeverzekeringen, evenals schadebehandeling. Daarnaast kunt u mij ook tegen komen aan de balie van de RegioBank. Hier help ik u met uw bankzaken.

Mijn naam is Henk Broersma. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij van Wieren Adviseurs als allround financieel adviseur . Dit op het gebied van leven, schade verzekeringen en hypotheken. Key-woorden die voor mij centraal staan zijn; vertrouwen en oplossingsgericht denken.

Mijn naam is Joukje Hoekstra, ben geboren en getogen in Feanwâlden. Sinds begin 2017 ben ik werkzaam bij Van Wieren Adviseurs als financieel adviseur. Mijn doel is om u als klant te voorzien van een persoonlijk en eerlijk advies voor uw particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen of uw hypotheek. Daarnaast zult u mij af en toe zien zitten bij de balie van de RegioBank.

Mijn naam is Alina Wouda, opgegroeid ‘yn’e Wâlden’. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en heb ik ervaring opgedaan bij kleine en grote bedrijven. In 2018 ben ik het team bij Van Wieren Adviseurs komen versterken. Ik ben uw aanspreekpunt als het gaat om uw zakelijke/particuliere verzekeringen, financiële planning of hypotheek.