Wie zijn wij

Algemene informatie over ons
Van Wieren Adviseurs is een all round financieel dienstverlener. Wij adviseren particulieren op het gebied van woningfinanciering. Daarnaast verstrekken wij verzekeringsadvies aan zowel particulieren als bedrijven.

Wilt u een gedegen hypotheekadvies of wilt u een compleet financieel plan. Is uw huidige verzekeringspakket nog wel up to date. Heeft u bijvoorbeeld garanties tegen onderverzekering en heeft u dekking tegen alle van buitenkomende onheilen? Allemaal vragen die u zichzelf zou moeten stellen en waarbij Van Wieren Adviseurs van dienst kan zijn.

Van Wieren Adviseurs voldoet volledig aan de eisen van de Wet op het Financieel Toezicht (Wft). Hypotheekadviezen worden bij ons uitsluitend verstrekt door Erkende Hypotheekadviseurs. Wij zijn op het hoogste niveau gekwalificeerd op het gebied van Schadeverzekeringen en Levensverzekeringen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Voor ons is dat allemaal vanzelfsprekend, voor u is het prettig te weten.

Op onze website kunt u kennis maken met ons bedrijf. U leest er wie wij zijn, wat we doen en wat we specifiek voor u kunnen betekenen. Bent u geinteresseerd in onze dienstverlening en wilt u eens met ons rond de tafel, laat het ons dan weten.

Het team van Van Wieren Adviseurs BV

Indien u niet in het bezit bent van Adobe PDF-Reader,
kunt u deze hieronder gratis downloaden.

Een greep uit de verzekeringsmaatschappijen waar wij zaken mee doen.