Financiële planning

Financiële wensen en verplichtingen variëren flink gedurende een mensenleven. Dat is boeiend en enerverend ? zolang u er goed op bent voorbereid. Een financieel plan -een van de onderdelen van financiële planning- brengt uitkomst. Hiermee creëert u overzicht over wat u nodig heeft om uw wensen en ambities te realiseren.


Het financiële plan komt tot stand doordat onze adviseurs met u in gesprek gaan en onder andere uw inkomenssituatie, vermogensopbouw, uitgaven en risico's met u te bespreken. Ook uw wensen en ambities komen in deze gesprekken aanbod.


Met alle verzamelde gegevens gaan wij voor u een financieel plan maken, hierdoor krijgt u inzicht in uw huidige en toekomstige financiële situatie. Ook blijkt hieruit wat al goed geregeld is en wat eventueel aangepast of aangevuld moet worden.


Als het financiële plan besproken is gaan wij met u kijken of uw wensen en ambities haalbaar zijn. Hierbij adviseren wij u in mogelijkheden om deze te realiseren.

De financiële planning wordt bij ons aangeboden in een abonnementsvorm. Klik hier voor de tarieven.U krijgt van ons iedere 3 jaar een nieuw financieel plan aangeboden om eventuele veranderingen in uw situatie mee te kunnen nemen en hierop te anticiperen.