Ons team

Evert van Wieren

Mijn naam is Evert van Wieren. Geboren in Surhuisterveen, opgegroeid in Drachtstercompagnie en woonachtig in Augustinusga. Kortom ons werkgebied, Noardeast Fryslân. In 1993 ben ik in Augustinusga gestart met ons assurantiekantoor. Inmiddels is dit in Drogeham, uitgegroeid tot een fullservice financieel advieskantoor. Samen met mijn compagnon Jelly Veenstra, geef ik leiding aan dit kantoor. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd en beschikken over de vereiste papieren om te mogen adviseren. Samen streven wij ernaar om persoonlijk betrokken te zijn en een stabiel, onafhankelijk bedrijf neer te zetten.

Jelly Veenstra

• Trotse eigenaar • Adviseur Bankzaken • Erkend hypotheek adviseur • Gastvrouw

Auke Meinema

Sinds 2003 ben ik, Auke Meinema, begonnen bij Van Wieren Adviseurs als vakantie hulp. In de jaren erna ben ik doorgegroeid in de functie adviseur schadeverzekeringen particulier & zakelijk. U kunt bij mij terecht voor verzekeringstechnische zaken, daarnaast behartig ik de schades welke onze relaties zijn overkomen.

Henk Broersma

Mijn naam is Henk Broersma. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij van Wieren Adviseurs als allround financieel adviseur . Dit op het gebied van leven, schade verzekeringen en hypotheken. Key-woorden die voor mij centraal staan zijn; vertrouwen en oplossingsgericht denken.

Atze van Wieren

Sinds maart 2021 ben ik, Atze van Wieren, werkzaam bij Van Wieren Adviseurs. Nadat ik diverse verzekeringsklussen heb gedaan door heel Nederland, was het tijd om “thuis te komen”.

Graag beantwoord ik uw vragen op het gebied van verzekeringen en andere financiële vraagstukken. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten!

Douwe Kloostra

Mijn naam is Douwe Kloostra en ik ben geboren en getogen in Kootstertille. Sinds april 2022 ben ik in dienst bij Van Wieren Adviseurs. Hiervoor heb ik verschillende functies mogen bekleden in zowel de bancaire- als verzekeringswereld.

U kunt bij mij terecht voor uw verzekerings- en financiële vraagstukken. Kom gerust langs om uw situatie te bespreken onder het genot van een bakje koffie.