AppviseursUw verzekeringsgegevens altijd bij de hand!  Met behulp van de Appviseurs app en website heeft u voortaan altijd uw actuele gegevens onder de knop van uw smartphone, pc of laptop. Naast inzicht in uw eigen producten en documenten kunt u ook makkelijk communiceren met onze adviseurs. Met behulp van de chatfunctie in onze app en web kunt u bijvoorbeeld direct contact leggen met uw eigen adviseur. Bestanden kunnen eenvoudig gedeeld worden met de chat of ze zijn bij uw producten terug te vinden. Download de app of ga naar de webversie en ervaar de voordelen van Appviseurs.


Veilig

Wij houden rekening met uw privacy en gaan veilig om met uw gegevens. De Appviseurs app en de web voldoen daarom aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het is bijvoorbeeld mogelijk om in te loggen in de app met uw vingerafdruk waarna u zelf toestemming dient te geven voor het verwerken van uw persoonsgegevens.


Documenten

Bent u alle papieren thuis ook zo beu? Appviseurs maakt het u vele malen makkelijker! Via de app en web kunt u uw documenten inzien, downloaden en delen.Schade melden

Via de Appviseurs app en de website kunt u gemakkelijk en snel uw schade melden. Hiervoor dient u onder andere een schadeomschrijving in te vullen en voegt u foto’s toe om de situatie zo goed mogelijk te omschrijven. Zo ontvangen wij direct de volledige informatie en kan uw schade zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen.


De status van uw schade is ook gemakkelijk te volgen via de app en de website.

Om de Appviseurs app te downloaden kunt u onderstaande knoppen gebruiken om naar uw appstore te gaan.

Na het installeren van de app kunt u inloggen met uw inloggegevens. Heeft u nog geen inloggegevens? U kunt deze bij ons opvragen door een mail te sturen naar info@vanwieren.net

App downloaden iOS
App downloaden Android

Gebruikt u liever geen App, dan kunt u via internet ook inloggen op het Appviseurs Webportaal, dit kan via de volgende link:

Heeft u zich aangemeld voor de App of het Webportaal en komt u er niet helemaal uit. Dan hebben we voor u een handleiding beschikbaar. Klik hiervoor op de onderstaande link om naar de handleiding te gaan: