Verzekeringen

Kan u het gewenste type verzekering niet vinden

Bel ons, en kijk wat mogelijk is!

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering verzekerd u alle spullen in huis tegen schade. Zo zijn bijvoorbeeld waterschade aan een bankstel en brandschade aan de wasmachine verzekerd via de inboedelverzekering. Let er wel op dat er bepaalde voorwaarden zijn voor uitkering van een schadebedrag. En dat de voorwaarden per inboedelverzekeraar kunnen verschillen. Daarom is het erg belangrijk om deze goed door te nemen. Zo verzekerd u de inboedel met een verzekering die bij uw inboedel past én waarvan u weet welke schade deze dekt.

Bij ons vergelijken voor u een groot aantal inboedelverzekeraars van Nederland. Wij geven u een overzicht van de verzekeringen met een scherpe premie en beste dekking die u bij ons kunt afsluiten.


Nieuwwaarde of dagwaarde

Dat een schadegeval gedekt is, wil niet zeggen dat u van de vergoeding al uw verloren spullen opnieuw kunt aanschaffen. De meeste inboedelverzekeraars hanteren de regel dat de nieuwwaarde van een product wordt vergoed, tenzij de dagwaarde door de gehanteerde afschrijvingen op dat moment lager is dan 40% van de nieuwwaarde. Vanaf dat moment wordt de (lagere) dagwaarde uitgekeerd.

0512 - 331019
Deze verzekering iets voor u?

Neem contact met ons op